Actie HAP gaat records breken

Actie HAP gaat records breken.17 aug.17
De petitie actie voor Behoud van de HAP in Woerden slaat enorm aan. Inwoners van Woerden zijn oprecht verontwaardigd over het voornemen dat de HAP Post per 1 jan. 2018 wordt opgeheven. Oudere Woerdenaren herinneren zich nog dat er twee Ziekenhuizen waren in Woerden en zien nu deze afbraak van zorg in de buurt met afgrijzen aan. Maar niet alleen de ouderen, maar echt alle inwoners van jong tot oud zijn boos over deze plannen. Na de sterk verminderde functie van het Zuwe Hofpoortziekenhuis, het wegvallen van de Spoedeisende hulp is dit voor iedereen een brug te ver. Ook de verminderde service van de apotheken gedurende de nacht en in het weekend weegt zwaar.
Gisteravond werden ruim 800 handtekeningen opgehaald bij de ingang van het feestterrein. A.s zaterdag  is ons team weer present. het ziet er naar uit dat we de petitieactie voor Behoud van Zuwe Hofpoort in 2014 gaan overtreffen. In deze zomer werden 14.400 handtekeningen opgehaald.
Deze actie is georganiseerd en wordt uitgevoerd door enkele verontruste inwoners alsmede de politieke partijen LijstvanderDoes, Inwonersbelangen en S.P. 
En.....de teller staat inmiddels op 13.700  en we gaan nog even door.