oproep fractie en bestuur

Van het bestuur van de vereniging LijstvanderDoes

  • Voor de komende 4 jaar heeft LijstvanderDoes een fractie van 5 leden en dat is nog niet alles, we hebben ook nog een financieel ervaren wethouder (Arthur Bolderdijk) in het college van B&W zitten op een van de belangrijkste posities in dat college.
  • In het politieke spel zijn we wel de op een na grootste speler. Hoe is dat nu gekomen? Dankzij u! Bedankt voor het geweldige resultaat. Liefst meer dan 2800 kiezers hebben in maart 2018 gekozen voor en gestemd op LijstvanderDoes Waarom?
  • Omdat wij typisch lokaal belangrijke zaken zoals het voorkomen van aardgasboren, het aanleggen van milieu ontlastende rondwegen, het bieden van medische hulp buiten sluitingsuren, het beperken van overlast door de A12, het beleid mede ontwikkelen voor de aanstormende aardgas transitie, het beschermen van de meest kwetsbaren inwoners onder ons, hoog in ons vaandel hebben staan.
  • In veel zaken en ideeën kunnen wij afwijken van de Landelijke Partijen en het belang van onze inwoners beter behartigen omdat wij niet hoeven kiezen of rekening moeten houden met het Partijbelang op zowel Landelijk als op Provinciaal niveau.
  • Maar onze spectaculaire groei schept ook verwachtingen. Legt grotere verantwoordelijkheden neer bij de raadsleden en de wethouder, het bestuur van de vereniging en bij haar leden. Wat ons allen bindt: we houden van Woerden, we houden van onze woonkernen, we dragen onze wijken een goed hart toe waarbij het belang van onze inwoners op de eerste plaats komt. Daarom zijn we lid en daarom zetten we ons in.
  • Dat kan niet zonder uw hulp. Wacht niet te lang, we hebben u nu nodig!

Bestuur en Fractie LijstvanderDoes.