Verkiezingen voorjaar 2019

Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschap
Op 20 maart j.l. vonden de verkiezingen voor de Provinciale Staten en voor het Waterschap HDSR plaats.
Voor de Staten stonden onze leden Jaap van der Does, Lenie van Leeuwen en Harold Niericker op  lijst 13 van U26Gemeenten. Dit betrof een lijst van veel lokale partijen uit de provincie Utrecht. Lijsttrekker was Roy Luca uit Zeist. In Woerden is nog een pittige campagne gevoerd . Er zijn ca.5000 flyers verspreid in vooral de wijken Schilderskwartier en Molenvliet en op13 en 16 maart stonden we op het Kerkplein. Helaas is er geen zetel gehaald waarbij vermeld kan worden dat Woerden verhoudingsgewijs heel goed scoorde. Al onze kiezers hiervoor dank!!
Op lijst 6 van Waterschap@inwonersbelangen stond Lenie van Leeuwen op plaats 5 en Jaap van der Does op 6. Lijsttrekker van deze lijst was Eimert Verkaik uit Montfoort. Voor deze lijst werden veel stemmen vergaard en Eimert is gekozen in het bestuur van waterschap HDSR.
Jaap had ruim 1000 stemmen en Lenie 860.
Al met al een een leuke opwarmer voor de volgende verkiezingen in maart 2022 en alle folderaars hartelijk dank voor uw inzet, en alle kiezers bedankt voor het vertrouwen in ons!!
Jaap van der Does