Welkom in het gastenboek

U kunt hier berichten achterlaten. Wilt u liever een vraag stellen dan verwijzen wij u naar onze contactpagina.

Laat hier uw bericht achter:

Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »

Een reactie op sluiting hap en spoedeisende hulp.
Zondagavond heeft dochter met 2 kinderen 1 kind met ernstige buikklachten, en een ziek kind thuis met hoge koorts. Een afspraak gemaakt bij hap in leidserijn, en oma mee en opa past op ziek kind thuis.
Medicijnen gekregen en weer naar huis. Na korte tijd spuugd kind met buikpijn de medicijnen weer uit, en heeft nog meer pijn. Kontakt gehad met hap en die stuurt moeder en kind naar de spoedeisende hulp in Nieuwegein. Midden in de nacht weer oppas regelen . Nu opa mee en oma slaapt bij ziek kind thuis. Wat een drama is dat.
Het is toch niet normaal dat je je in allerlei bochten moet bewegen om hulp voor je zieke kind te krijgen terwijl er in Woerden een mooi ziekenhuis leeg staat.

Andere situatie: kleinzoon van 5 krijgt oorbuisjes in leidserein ziekenhuis.
Hij moet er om 7 uur zijn. Dan moet je om 6.15 al gaan rijden en hopen dat je niet in de file staat. Het is niet normaal.
Doe je best om weer in woerden naar ziekenhuis te kunnen gaan

A.van leeuwen - 21-02-2018 - 17:08

Beste mensen,

Ik ben erg blij met alle aandacht en berichten, maar ik vraag u wel om het netjes te houden hier. Laten we er geen rc van maken hier! Bedankt voor uw begrip.

Met vriendelijke groet, Jaap van der Does (Zeg Nee Tegen Zwarte Piet!)

Jaap van der Does - 21-09-2017 - 14:35

Beste heer Lijst van der Does, ik wil u graag van harte danken voor het zo helder verwoorden van de standpunten die bij mij en velen met mij leven. Het lijkt soms wel of je in dit landje niet meer kunt zeggen wat je wilt. Het kan toch niet zo zijn dat een kleine minderheid - die dan ook nog vaak uit minderheden bestaat - het voor de grote zwijgende meerderheid bepaalt. Maar dat is dus wel zo! Dus dat Jan dus wel zo zijn! Maar dat willen we dus niet! U als oud-politieagent zult ook vaak in situaties geweest zijn dat u dacht: dit kan toch niet? Maar dan was het wel zo. Ik ben dan ook blij dat u wel de handschoen oppakt en uw hoofd boven het maisveld durft uit toesteken en gewoon zegt wat u doet! En denkt wat u weet! En niet zoals velen met mij zich er maar met een Jantje van Dalen vanaf maakt. Petje op hoor! Ga zo verder en vooral door! Mvg Riet

Riet Haverdonk - 21-09-2017 - 13:10

Kom op Lijst van der Does. Tegen crematorium? Wat mogelijke milieuhinder betreft: kijk naar de vele crematoria die gewoon in woonwijken staan. Als het schadelijk zou zijn was daar al lang stevige actie op gezet. Er zal best uitstoot zijn maar overschrijdt die de normen? En jullie laten de kans op een tracÚ van een randweg lopen. Een betere aansluiting, niet door Geestdorp zelf, biedt wellicht mogelijkheden.

Greet - 22-04-2017 - 13:21

 

Wat is het standpunt van uw partij inzake afval verbranding in een ton? De politie handhaaft niet bij rookoverlast van afval verbranding in een tuin. Kijk ook op www.houtrookoverlast.nl

Meldpunt Rookoverlast - 27-02-2017 - 21:00


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »