krokodillentranen

Krokodillentranen 
 
De voorzitter van wijkplatform Snel en Polanen Gerard van der Lit timmert stevig aan de weg om de gevaarlijke verkeerssituaties in deze wijk aan de kaak te stellen en mobiliseert de bewoners hierbij. Dit zijn zaken die je mag verwachten van een voorzitter. Gerard was raadslid voor Progressief Woerden en is nu nog fractie-assistent. Op zich niets mis mee denk ik dan.
Maar HeerdJan Hoogeveen van D66 begint nu te roepen dat Gerard niet goed bezig is door zowel voorzitter van het wijkplatform te zijn en fractie-assistent van Progressief Woerden . Gerard wordt  nu verweten dat er sprake is van belangenverstrengeling want hij heeft iets met de politiek en als voorzitter zegt hij nu iets van de politiek. Het is ver gezocht maar zo gaat het soms in de politiek.Wat LijstvanderDoes betreft moet dit kunnen, sterker gezegd moet de wijk blij zijn met een ingewerkte voorzitter die weet hoe de hazen lopen en zich nu inzet voor de wijk. Gerard doet het niet in het geniep maar hij timmert aan de weg en is dus zeer transparant. Ook is dit geen eigen belang maar het belang van een hele wijk en dat is cruciaal bij deze discussie. Het gaat mijns inziens vooral om het transparant zijn en dat was HeerdJan Hoogeveen niet bij het willen doordrukken van de Verkeersvisie 2030 in de Raad .En ik weet zeker als het in de Com.Ruimte over het verkeer In Snel en Polanen gaat  zal Gerard zich zeker van discussie onthouden. Zo werkt dat.
Kortom een storm in een glas water en het doet me denken aan de debatten tussen Trump en Hillary. Het ging om details maar niet over het landsbelang.